Vesti
Žuta štampa
Drama: Dragana Mirković izbegla smrt!
08.12.2012. 14:00
Izvor: Kurir
Drama: Dragana Mirković izbegla smrt!
Deset sekundi pošto je pevačica sišla s bine, velika staklena disko-kugla pala s plafona baš na mesto gde je ona stajala
Umalo nastradala.
Dragana Mirković se, zahvaljujući velikoj sreći, spasla tragedije, jer je za dlaku izbegla da joj, pravo sa plafona, staklena kugla padne na glavu. Ona je snimala svoj novogodišnji šou na TV Hepi, u čijem studiju je došlo do incidenta. Samo desetak sekundi pošto je sišla s bine jer su joj oči zasuzile od jačine reflektora, disko-kugla se srušila na pod.
Kad je videla šta se desilo, pevačica je ostala zatečena. U prvi mah se uplašila, a kroz glavu su joj prošle svakakve misli. Onda je zahvalila bogu što je u pravom trenutku sišla sa scene.
- Hvala dragom bogu, svi koji smo bili na sceni živi smo i zdravi. Niko nije ni ogreban. Bilo je zastrašujuće kad je kugla pala, baš na mesto na kojem sam stajala nekoliko sekundi pre toga. Na moju sreću, odmakla sam se jer mi je zasmetao reflektor. Moja sreća i intuicija su proradile. Verujem da je struna koja je držala kuglu popustila, drugog objašnjenja nemam - kaže Dragana Mirković za Kurir.
Od prvobitnog šoka Gaga se brzo oporavila. Organizatorima nije zamerila i nastavila je da snima svoj šou sa osmehom na licu.