Vesti
Žuta štampa
Mesić na mestu zločina
Ivanoviću, što nisi zvao i Tompsona?
09.12.2012. 14:00
Izvor: kurir-info.rs
Ivanoviću, što nisi zvao i Tompsona?
Stjepan u Hrvatsku poneo poklon - igrački traktora, koji je dobio od Ivana Ivanovića
Poklonu se u zube ne gleda.
Ivan Ivanović, koji je preksinoć u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ ugostio hrvatskog političara i bivšeg predsednika Predsedništva SFR Jugoslavije Stjepana Mesića, izazvao je burne reakcije. Voditelj je svom gostu poklonio simboličan dar - traktor.
- Spremio sam vam poklon. Čini mi se da vi najbolje znate kome u Hrvatskoj to treba odneti. Nije ništa skupo u pitanju. Jedan traktor. Znam da će se mnogi zapitati zašto. Voleo bih da se svi traktori vrate u svoje garaže i da svi koji su bili na njima vrate u svoje domove. Ovo odnesite u Hrvatsku nekome ko je zadužen za to - obratio se Ivanović Mesiću, koji mu je na to odgovorio:
- Sve mi je jasno.
Posle Ivanovićeve emisije, putem društvenih mreža usledili su brojni verbalni napadi jednog dela gledalaca:
- Mnogo si loš! U potpisu: izbeglica iz Hrvatske
- E, klinke terajte se u p. m. Niti znate šta se desilo Srbima u Hrvatskoj, niti imate pojma sline da obrišete. Ne znate prvo azbuku, a palite se na moralnog i fizičkog konja Ivana Ivanovića. Nakaza vređa koga stigne jer ga je pojela ljubomora. Voditelj nula, čovek još manji. Kada je dospeo do toga da dovodi ustaše, sve je jasno. Treba ga proterati u Zagreb, pa nek se je*e sa tim ustašama. Nije ga žena džabe ostavila i pobegla glavom bez obzira. Stoka ustaška.
- Sram te bilo, Ivane... Ne mogu da verujem da si to uradio, znaš koliko si bola naneo ovim gestom.
Bilo je i onih koji su stali na Ivanovićevu stranu.
- Bravo za poklon, originalno i baš ono što treba, legenda si.
-Kratko i jasno, svaka čast.
- Odlična emisija.