Vesti
Žuta štampa
Goco, ko ti je sad pa ovaj?
11.12.2012. 20:00
Izvor: Kurir
Goco, ko ti je sad pa ovaj?
Tržanku muškarci opsedali na svakom koraku, Gru pažnju privlačio drečavim kombinezonom, a Nigor uživao u piću
Čarolija je počela!
Ovogodišnja manifestacija Ski-opening Kopaonik privukla je veliki broj ljubitelja skijanja i dobre zabave. Najpopularnije skijalište u Srbiji oduševilo je i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili Goca Tržan i ostali članovi grupe Tap 011, Igor Lazić Nigor, Dalibor Andonov Gru, Miki Panjković, Ivan Ivanović, Vladimir Božović...
Uloženi napori i velika finansijska ulaganja kompanije „MK mauntin rizort“ isplatili su se pošto su gosti bili prezadovoljni, a poseta veća nego ikad. Već prvog dana na stazi je bilo 1.100 skijaša, dok je za vikend bilo oko 8.000 onih koji su uživali u zimskim čarolijama u najvećem srpskom ski-centru.
Prva koja je poželela da isproba nove staze bila je Goca Tržan. Iako je u petak uveče nastupala, u subotu je ustala rano kako bi uživala na snegu. A muškarci su je opsedali na svakom koraku. I nijedan nije bio Raša.
Grupa Tap 011 održala je fantastičan nastup u hotelu „Anđela“, gde je atmosfera toliko bila uzavrela da su se dva muškarca skinula u bokserice.
Igor Lazić je puštao muziku pored spoljnog bazena hotela „Grand“ tokom otkrivanja najvećeg „jeger“ šota od leda. Muzičar je igrao sa promoterkama i pio „jeger“ iz ledenih čašica. Gru je skijao u drečavom kombinezonu i privlačio pažnju ostalih na stazi, dok je noću puštao muziku u klubu „Stefan Braun“.
Gosti hotela „Grand“ i „Anđela“ uživali su u najmodernijem spa centru, a posebno su bili oduševljeni spoljnim bazenom s toplom vodom.