Vesti
Žuta štampa
Lukasu pretili bombom
Aca Lukas: Uvek ću dolaziti u Sarajevo!
17.12.2012. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Aca Lukas: Uvek ću dolaziti u Sarajevo!
Aleksandar Vuksanović održao fantastičan koncert u Zetri pred 16.000 fanova, ali zbog onih kojima se to nije dopalo, svirka je skraćena
Hrabro.
Aca Lukas preksinoć je održao spektakularni koncert u sarajevskoj Zetri pred 16.000 fanova. Ali nisu svi bili srećni što ga vide u gradu na Miljacki. Ispred hale, dok je publika ulazila, bačena su dva suzavca, zbog čega je svirka kasnila 45 minuta. Čak 3.000 policajaca patroliralo je oko dvorane i u neposrednoj blizini kako bi situaciju držali pod kontrolom.
Nažalost, stigle su i tri anonimne pretnje bombom, tako da je Lukasov nastup trajao samo dva sata. A on je planirao da traje mnogo duže.
- Zaista je bila sjajna atmosfera, žao mi je što smo prekinuli ranije nego što je trebalo. Bilo je tu nekih poziva, pretnji... Ja bih nastavio bez ikakvih problema jer znam da se ništa ne bi desilo. Morali smo da ispoštujemo i policiju, svaka im čast na poslu koji rade.
Kada neko uzme i okrene telefon i kaže da je podmetnuta bomba, koncert se automatski prekida i dolaze antidiverzione jedinice. Oni to nisu radili, samo su hteli da skratimo malo zbog njihove procedure. I suzavac je glupost. Vidi, znaš kako kažu: „To je kap kiše u okeanu. Zetra je bila okean, a taj suzavac je kap. O tome neću da razmišljam - kazao je Aca za Kurir nakon završetka svirke.
A koncert je bio zaista fenomenalan. Lukasa su dočekali ovacijama.
- Kad vas vidim sve ovde, puno mi je srce. Majke mi! Jedino u mom rodnom gradu i ovde vidim poznate ljude jer ovde imam mnogo prijatelja. I mogu da pričaju šta hoće, ja pevam i uvek ću vam dolaziti. Ne može meni niko da zabrani da dolazim! - poručio je pevač sa bine.
Dvorana je bukvalno ključala od pozitivne atmosfere. Aca nije štedeo sebe, a ni njegovi fanovi svoja grla. Bila je to noć zaista za pamćenje.
- Sarajevo, mnogo ti hvala! Ovo je jedan od najuspešnijih trenutaka u mom životu - kazao je Lukas i poklonio se oduševljenoj publici.