Vesti
Žuta štampa
Veljko je zaslužan za moju vitku liniju
18.12.2012. 20:00
Izvor: Press
Veljko je zaslužan za moju vitku liniju
Ima jednu želju Čim kročim u kuhinju on motri na mene pošto zna da su slatkiši moja slabost. Neostvarena želja i prva na spisku za sledeću godinu jeste da se ostavrim u ulozi majke. Sve je u božijim rukama, a ja sa nestrpljenjem čekam da u svom naručju držim najslađa bića na svetu
Folk diva Svetlana Seka Aleksić upriličila u ponedeljak uveče tradicionalnu novogogodišnju večeru za novinare, prijatelje, poslovne saradnike i kolege u restoranu "Institucija"na Bežanijskoj Kosi.
Popularna pevačica je kao prava domaćica svoje zavnice dočekala na ulazu u luksuzni restoran i sa osmehom na licu poželela im toplu dobrodošlicu. Svakog gosta je na svom mestu sačekao specijalno upakovan poklon u vidu šarenih kolača koji su bili novogodišnji dar Seke i njenog supruga Veljka Piljkića. Aleksićeva koja nikad bolje nije izgledala kaže da je liniju dovela do savršenstva zahvaljujući "budnom oku" njene jače polovine.
- Veljko je zaslužan za moju liniju! Čim kročim u kuhinju on motri na mene pošto zna da su slatkiši moja slabost. Čak i kad spava čini mi se da motri na mene. Moram da priznam da sam zahvaljujući njemu dosta korigovala režim ishrane i hvala bogu rezultat je vidljiv - kroz osmeh kaže Seka i otkriva kakvo iznenađenje je pripremila svom voljenom za predstojeće praznike.
- Suprugu spremam niz iznenađenja jer obožavam njegov osmeh na licu kada otvara neobične poklone koje sam mu krišom kupovala širom sveta. Ovoga puta sam se baš potrudila, pa će se u moru poklona naći dobri komadi garderobe, sportska operma i nešto što ne smem da vam otkrijem jer je to tajna - misteriozna je pevačica.
Folkerka kaže da ne može da dočeka dugoočekivani odmor koji je nakon novogodišnjeg koncerta u Australiji čeka na Tajladnu.
- Živim za zimski odmor. Tajland je pravi izbor za punjenje baterija. Pošto sam avanturističkog duha potrudiću se da obiđem sve kulturne znamenitosti ove Azijske zemlje. Ipak, najvažnije mi je da uživam u toplini Veljkovog zagrljaja daleko od gradske vreve, noćnih klubova i životnih obaveza - iskrena je folk zvezda kojoj je jedina želja da se u narednoj godini ostvari u ulozi majke.
- Neostvarena želja i prva na spisku za sledeću godinu jeste da se ostavrim u ulozi majke. Sve je u božijim rukama, a ja sa nestrpljenjem čekam da u svom naručju držim najslađa bića na svetu - završava Seka.
U izobilju hrane i pića koji su bili servirani na ogromnom švedskom stolu uživali su i pevačice Lepa Brena, Tijana Dapčević, Slađana Ivanišević, pevač Aca Lukas koji je došao u društvu supruge Sonje. U moru poklona pevačica se posebno obradovala keramičkoj figurici diznijevih junaka Miki Mausa i Mini koje je dobila od Sandre Čoban.
Inače, Aleskićeva je jedina zvezda sa naših prostora koja se na ovaj način zahvalila predstavnicima medija na korektnoj saradnji.