Vesti
Žuta štampa
Goca Tržan: Spavala sam sa 20 do 30 muškaraca
19.12.2012. 20:00
Izvor: Press
Goca Tržan: Spavala sam sa 20 do 30 muškaraca
Popularna pevačica Goca Tržan gostovala je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića i ovom prilikom je odgovorila sa koliko muškaraca je spavala
Pošto je gledaoce zanimao Gocin seksualni život, ona je odgovorila na pitanje sa koliko frajera je dosad spavala.
"Nikad nisam brojala. Znate kako vam devojke često kažu - spavala sam sa šest momaka - jer to nekako nije ni previše, a nije ni premalo. Ja sam bila sa 20 do 30 muškaraca", rekla je Goca.
Kada je je Ognjen upitao sa koliko godina je izgubila nevinost, Goca je odgovila:
"Sa 16, 17 godina. U moje vreme to doba je bilo normalno, a danas devojčice stupaju u seksualne odnose sve mlađe", zaključila je poznata pevačica.
Zbog ove njene izjave na socijalnoj mreži Tviter otvoren je profil pod nazivom "Strah za sve", sa kojeg je neko oštro kritikuje.
- Kako možes biti tolika kurava, 30 jeba*a za 35 godina, pa menjala si ih kao čarape, imaš dete, budalo jedna - napisao je neko ko se krije iz tog profila.
Pevačica mu nije ostala dužna.
- Da li je moguće da menjaš čarape na godinu i po dana! Bravo, kralju, ovacije! Koja te muka natera, imaš nula pratilaca, a u ovo rano doba pišeš bljuvotine meni?! Mada, liči mi to na jednu osobu iz moje bliske proslošti! - napisala je pevačica.
Ovde se nije završila njihova rasprava, jer je nepoznati napadač nastavio da kritikuje Tržanku.
- Svaka tebi čast, i ono jadno dete sto predstavljaš kao momka, a ko će te hteti tako pregaženu, gde je 30 tu je i 50-60. Fuj - odbrusio je "Strah za sve".
Goca je i nakon toga odlučila da objasni svoj ljubavni život.
- Trebaš mi zato što te volim, ili volim te zato što mi trebaš. Pitanje je sad koliko mojih bivših je uopšte pravilo razliku - rekla je pevačica.
Ona je priznala da, bez obzira na broj muškaraca, najbolji seks pamti u vreme kada je bila trudna.
- Trudnoća je sjajna stvar! Hormoni kad te puknu imaš prava na sve, i da jedeš, i da se gojiš, i da se seksaš kad god hoćeš jer su svi već videli šta si radila - otvoreno je rekla Tržanka.
Nekadašnja pevačica grupe "Tap 011" kaže da se bavi pevanjem zbog zarade, a ne popularnosti.
- Za mene je ovo samo dobar posao kojim se bavim. Popularnost merim po tome da li imam da sipam benzin ili da odvedem ćerku na more - istakla je Goca.