Vesti
Žuta štampa
Dačić iza ponoći stigao kod Cece na slavu!
20.12.2012. 12:00
Izvor: Kurir
Dačić iza ponoći stigao kod Cece na slavu!
Zvezda ugostila brojne prijatelje i premijera, koji je došao pravo iz Bugarske
Poštuje tradiciju!
Najveća srpska folk zvezda Svetlana Ražnatović proslavila je juče krsnu slavu Sveti Nikola i okupila brojne ugledne goste, a koji minut posle ponoći stigao je i premijer Ivica Dačić, pravo sa službenog puta iz Bugarske.
Domaćica je slavski kolač lomila tokom porodičnog ručka, a majka Mira i otac Slobodan došli su dan ranije kako bi joj pomogli oko priprema, pa je i bogata posna trpeza, na kojoj su bili pijani šaran, morski plodovi, prebranac, sarmice s rakovima i druge đakonije, oduševila goste u vili u Ljutice Bogdana.
Među prvima je sinoć stigao Dragan Marković Palma, a potom i Mira Škorić, Vuk Kostić, Viktor Savić, Svetlana Bubanja Bucka, Marijana Mateus, Aleksandra Janković, Slađana Ivanišević, Šaban Šaulić sa suprugom Gocom, Saša Vidić, Zoran Bašanović, Sanja Đorđević sa ćerkom, Sonja Lazetić je dovela ćerke koje se druže s Cecinom decom Anastasijom i Veljkom, koji je dočekivao svoje društvo.
Ceca je trčkarala na sve strane kako bi se posvetila svima. Palma je vodom nazdravljao sa profesorom Boškom Đukanovićem, koji je uzvraćao vinom.
Na Cecinu adresu stiglo je više od 100 cvetnih aranžmana, a od Srba iz Australije i ikona Svetog Nikole.