Vesti
Žuta štampa
Debakl kompanije Mis YU
NEZAPAŽENA: Srpkinja pukla na izboru za mis univerzum!
21.12.2012. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
NEZAPAŽENA: Srpkinja pukla na izboru za mis univerzum!
Branislava Mandić, koju je firma Vesne de Vinče poslala u Las Vegas da se takmiči za mis univerzum 2012. godine, ispala u prvom krugu
Srpkinja nezapažena.
Branislava Mandić doživela je debakl na izboru za mis univerzum 2012. u Las Vegasu. Ova devojka, koju je kompanija „Mis YU“ poslala na pomenuto takmičenje, ispala je još u prvom krugu, čime su nastavljeni neuspesi srpskih misica na prestižnim manifestacijama. Samim tim i firma Vesne de Vinče ponovo je doživela totalni fijasko, na šta smo, nažalost, već navikli. Nastavili smo da se sramotimo pred svetom. I to čak pred milijardu gledalaca koji su pratili ovo takmičenje. A Hrvati se busaju u prsa jer je njihova predstavnica zauzela 11. mesto!
Poslednji put je neka naša devojka iza koje stoji kompanija „Mis YU“ zabeležila uspeh pre tačno deceniju, kad je Sanja Papić osvojila treće mesto na izboru za mis univerzum. U međuvremenu, bolje da Vesna nikoga nije ni slala.
Inače, ovoga puta za najlepšu je proglašena Amerikanka Olivija Kulpo. Studentkinja iz Bostona pobedila je u konkurenciji od 88 devojaka. Za prvu pratilju izabrana je mis Filipina Dženin Tugonon, dok je druga pratilja mis Venecuele Sofija Eser Kintero.