Vesti
Žuta štampa
Ljubav cveta
Pomirenje: Milanu je Seve prva i poslednja ljubav
22.12.2012. 14:00
Izvor: kurir-info.rs
Pomirenje: Milanu je Seve prva i poslednja ljubav
Milan Popović tvrdi da je Vučkovićeva njegova prva i poslednja ljubav i kako je siguran da će uspeti da učvrsti njihovu vezu, dok ona ne deli to mišljenje
Nije zlato sve što sija.
Severina Vučković i Milan Popović dali su svojoj ljubavi drugu šansu. Bar tako tvrdi srpski „kralj bakra“. Ipak, Seve ne misli tako. Popović je rekao da ludo voli Severinu.
- Verujem da je ljubav sa Severinom prava. Ludo volim svoju ženu i svog sina i ništa ne može da pokvari taj odnos. Ona je savršena majka i uspešna žena. Divim joj se i obožavam je i zbog jednog i zbog drugog - rekao je Milan.
Milan je prvi put govorio o svojim emocijama prema hrvatskoj pevačici.
- Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja poslednja i prva ljubav. Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza postala je neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svesni smo toga da je sreća našeg deteta važnija od toga da li smo muž i žena, a i svega ostalog. To podrazumeva i harmoničnu i srećnu vezu nas kao roditelja. Mi nismo klinci da bismo se sada rastajali u strahu da ne propustimo neku bolju priliku. Oboje smo zreli ljudi i siguran sam da ćemo naći način kako da učvrstimo našu vezu u interesu sreće našeg deteta i naše, nadam se, buduće dece - rekao je Popović.
Sve ovo Seve je kroz smeh samo kratko prokomentarisala u emisiji „Scene“ Nove TV:
- Lepo je da se čovek trudi!
Sada razumemo naše karaktere
- Sada smo u stanju da razumemo kakav je naš karakter, mentalitet i naše vaspitanje.
Ova mala pauza dobro nam je došla da shvatimo da je sreća našeg deteta najvažnija i da sve što se dešava s našom vezom treba da bude u interesu sreće i radosti našeg malog Aleksandra.
Žao mi je samo što sam propustio tri meseca njegovog odrastanja - rekao je Milan na kraju.