Vesti
Sport
Kosanović: Sve sam prepustio menadžeru
26.12.2012. 12:00
Izvor: mondo.rs
Kosanović: Sve sam prepustio menadžeru
Štoper poljske Krakovije rekao za "Večernje novosti" da nikada nije bio ni na jednoj utakmici Crvene zvezde ili Partizana.
Miloš Kosanović (22) otišao je u inostranstvo jedva punoletan, iz apatinske Mladosti, a mogao bi da se vrati u Srbiju na "velika vrata", u jedan od dva najveća domaća kluba.
Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković zvao ga je nekoliko puta u mladu reprezentaciju Srbije, pa o njihovom odnosu nema potrebe trošiti reči, ali nije ravnodušan ni Partizan.
"Pozvao me sportski direktor Ljubiša Tumbaković i preneo da se interesuju za moje usluge. To naravno prija, ali sam sve prepustio svom menadžeru Vaskoviću, ja se za sada držim po strani", izjavio je Kosanović za "Večernje novosti".
Iako ističe da "u Zvezdi ima puno drugova", kaže da bi i crveno-beli i crno-beli dres za njega predstavljali izazov.
Tako, za promenu, imamo igrača koji po eventualnom potpisivanju ugovora neće izjaviti kako mu se "ostvario dečački san"!
"Nikada u životu nisam bio na nekoj utakmici Partizana i Zvezde, niti na derbiju, tako da taj vid opredeljivanja za mene ne važi. Normalno je da mi godi što se i jedni i drugi interesuju, a konačan odgovor ću dati u dogovoru sa menadžerom", jasan je Kosanović.
On je od leta 2010. član poljske Krakovije, koja je raspoložena da ga proda ove zime.
U Zvezdi se tokom čitave jeseni priča o potrebi za još jednim kvalitetnim štoperom, dok će Partizanu pojačanje biti neophodno, ako ode Ivan Ivanov, kao što je, navodno, izrazio želju.