Vesti
Žuta štampa
Intervju, pevačica
Mia Borisavljević: Palim se na ružne muškarce!
26.12.2012. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Mia Borisavljević: Palim se na ružne muškarce!
Nisam od žena koje padaju na lepotane. Smirena sam, ali ne volim pravila ni stege. Volim da me muškarac voli isto kao prvog dana i posle pet godina
Kao nova.
Punih godinu dana Mia Borisavljević bila je u svojevrsnoj medijskoj ilegali. A kada je iz nje izašla - bila je kao preporođena. Promenila je boju kose, izdavačku kuću, menadžera, pa na neki način čak i muzički pravac.
Crvenokosa Mia, koju mnogi porede sa Ledi Gagom zbog novog ekscentričnog stila, novi je član „Siti rekordsa“.
Ofarbala si se u crveno, prestala da pevaš narodnjake... Otkud to?
- Nikada moje pesme nisu bile klasični folk, uvek je tu imalo primesa aktuelnih trendova, baš kao i sada. Aktuelni su dueti sa reperima, te sam i ja uradila jedan sa reperom Ša i reakcije su fascinantne. Promenila sam menadžment, te sada moju karijeru vodi Marko Maksimović, koji je menadžer Saše Matića, a što se boje kose tiče, nju sam promenila iz hira. Poželela sam da budem vatrena i da takve stvari privučem u svoj život. Žene prvo krenu od boje kose, pa dalje promene dolaze spontano.
Ipak kažu da je lova tamo gde su narodnjaci...
- Lova je tamo gde se dobro radi. Opet kažem, nikada se nisam deklarisala tako da je moj muzički dijapazon širok i raznovrstan.
Zašto medijska ilegala?
- Od 2008. godine na svakih šest meseci izdavala sam po jedan singl i uvek me je bilo u medijima. Odlučila sam da se povučem iz novina, ali ne i sa nastupa... I evo vidim da je to pravi potez jer me je publika željna.
Oduvek si dobro krila svoj privatan život. Zašto?
- Daleko od toga da mislim da to nije interesantno medijima, samo sam realna i smatram da kada bih ja progovorila o svojoj intimi, više me niko nikada ne bi pitao ništa u vezi sa pesmama (smeh). Zato što je moj emotivni život uvek haotičan i turbulentan... Jednostavno uopšte ne želim da načinjem tu temu.
Stalno izjavljuješ da se nikada nećeš udati?
- Mislim da nisam zrela za taj potez, niti ću ikada biti. Nisam tolerantna i ne znam šta znači trajati udvoje, praviti kompromis.
Druge pevačice svoje živote uvijaju u celofan, a ti si mi jednom prilikom bez pardona rekla - varala sam i bila prevarena!
- Nisam jedina koja je varala i bila varana, ali izgleda da jesam jedina koja to priznaje.
Da li postoji vernost na estradi?
- Ne razlikuje se to mnogo od drugih profesija. Emocije su emocije... Međutim, za naš posao ima najmanje razumevanja. Vernost je definitivno nešto što čovek nosi u sebi.
Da li bi mogla da se zabavljaš sa kolegom?
- Ne, nikada! Bili bismo ko rogovi u vreći.
Znam da te muvaju kolege, kako reaguješ?
- Imam kolegijalan odnos i ne pridajem tome značaj. Odmah se postavim drugarski i ne ostavim prostor da mu bude neprijatno.
Kakav muškarac treba da bude da bi zarobio Miu Borisavljević?
- Ne, ja bežim od toga! Svi se trude da me ukrote i zarobe, a ja bežim od toga. Treba da bude tolerantan i da mi ostavi dovoljno prostora za moju slobodu i onda neću nigde. Jesam smirena i stabilna, ali ne volim „zavrtanje slavine“, ne volim pravila ni stege. Volim da me moj muškarac voli isto kao prvog dana i posle pet godina.
Misliš da je to moguće?
- U mom slučaju jeste, jer ne dozvoljavam sebi da uđem u kolotečinu.
A fizički?
- Nisam od onih žena koje padaju na lepotane. Baš naprotiv, uvek su me privlačili pomalo ružnjikavi muškarci.
Koliko ti je bitan seks u vezi?
- U vezi je sve bitno, strast, razumevanje, sve...
Mnogi su primetili da si počela da furaš stil Ledi Gage?
- Ma ne, nije u pitanju stil Ledi Gage, to je stajling za „artvork“ koji se vrti na video-bimovima u toku spota i kao takav morao je biti malo više u umetničkom maniru. Gaga se uopšte ne uklapa u koncepciju.
Mnoge tvoje koleginice vade silikone, da li bi i ti to uradila?
- Nije mi toliko dosadno.
Da li si se ikada pokajala sto si stavila silikone?
- Ne, moja korekcija je urađena perfektno, nema mesta popravci.