Vesti
Žuta štampa
Ana Nikolić golom guzom protiv Deda Mraza!
26.12.2012. 20:00
Izvor: Kurir
Ana Nikolić golom guzom protiv Deda Mraza!
Pevačica sprema fantastičan nastup u novogodišnjoj noći, a na sebi neće imati baš mnogo garderobe
Greju je halteri.
Ukoliko je bilo onih koji su se dvoumili da li da u novogodišnjoj noći budu na koncertu Ane Nikolić, sada ih više nema. Ne, ukoliko samo pogledaju šta će ona 31. decembra obući. Ili bolje reći - šta će sve zaboraviti da obuče! „Devojka od čokolade“ vrckaće u seksi halterima i vrlo kratkom šortsu.
Elem, mesecima smo bili u prilici da je viđamo u otmenim, svedenim haljinama koje je kreirala zajedno sa Tijanom Todorović. Međutim, ukoliko je sudeći po fotografijama iz butika P1, gde je pevačica isprobavala kostim za novogodišnji nastup - tu nema ni traga novogodišnjoj toaleti.
Publici, koja će se na „Bolivudu“ zabavljati u najluđoj noći, sigurno neće biti hladno.
Naprotiv. Pri samom pogledu na Aninu golu guzu nema sumnje da će atmosfera biti dovedena do usijanja. Još ukoliko se tome pridodaju njeni hitovi, kao i alkohol - ostaje jedina bojazan da se splav ne potopi! A ne sumnjamo ni da će Deda Mraz da svrati.
- Sa nestrpljenjem očekujem susret sa beogradskom publikom u novogodišnjoj noći! Uprkos tome što sam već dva puta tokom 2012. godine nastupala na „Bolivudu“, oduševljena sam što je interesovanje za novogodišnji koncert ogromno! Baš zato obećavam da ih neću razočarati kako atmosferom i muzikom, tako ni svojim kostimom! - rekla je Nikolićeva kroz smeh.