Vesti
Žuta štampa
Preljuba: Milan smuvao Nikoliju
28.12.2012. 12:00
Izvor: Kurir
Preljuba: Milan smuvao Nikoliju
Stanković u kafani razmenjivao poljupce i vaćario se sa ćerkom Vesne Zmijanac, a posle flertovao na Fejsu sa drugom Nikolijom
Milan Stanković ima novu devojku!
Očevici koji su se zadesili u beogradskoj „Fensi kafani“ pre nekoliko dana za Kurir su otkrili da se dečko Rade Manojlović ljubio i vaćario s Nikolijom Jovanović, atraktivnom ćerkom Vesne Zmijanac!
- Nikolija i Milan su česti gosti u ovom popularnom lokalu, u kojem su se zajedno provodili kako na Vesninim nastupima tako i kad peva neko drugi. Moglo se i pre za njih reći da su drugari koji baš umeju dobro da se zabave u noćnom izlasku. Ali pre nekoliko večeri njih dvoje bili su toliko bliski da su naočigled svih prisutnih razmenjivali nežnosti i poljupce - otkriva izvor iz „Fensi kafane“.
Zanimljivo je da se Milan nije zaustavio na tome. On je ozbiljno flertovao na Fejsbuku s još jednom devojkom, koja se, gle slučaja, zove baš Nikolija. Ali se preziva na R.
- Volim i ja tebe - napisala je Nikolija.
- Znam, samo nisi znala kako da počneš - odgovorio je Milan. Izgleda da samo Rada ništa ne zna.
- Nedostaješ i ti meni - uzvratila mu je sagovornica.
A onda joj je on poslao srce.
Niki ga je podsetila:
- Da, slobodna sam za kafu sutra!
Stanković je, inače, ljubimac Vesne Zmijanac, od koje uči tehnike meditacije i sa kojom se intenzivno druži. Pozvali smo i Milana, i Nikoliju i Radu, ali niko nam nije odgovarao.