Vesti
Žuta štampa
Prvi glas Srbije: Finalisti večeras pevaju po dve pesme
29.12.2012. 17:00
Izvor: Blic
Prvi glas Srbije: Finalisti večeras pevaju po dve pesme
Takmičari „Prvog glasa Srbije“ večeras će pokušati da prenesu duh Holivuda u studio „Prve televizije“. Sedmoro preostalih finalista pevaće numere iz domaćih i stranih filmova, a počevši od ove subote - svako će izvoditi po dve pesme.
U okviru sedme finalne večeri, čućemo kako zvuči filmska muzika kada je izvode Zoran Stanić, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović.
- Pesme koje ću pevati ovoga puta mi i privatno prijaju. Zadovoljna sam izborom i jedva čekam da izađem na scenu - kaže Mirna Radulović, koja je poželela da u 2013. godini što više radi.
Boris Petrović i Zoran Stanić, koji će 2012. pamtiti po početku novih ljubavnih priča, otkrivaju da među finalistima i dalje vlada pozitivna atmosfera.
- Takmičenje je sve napetije, ali mi se u kući odlično zabavljamo, kao i uvek. Naši karakteri se međusobno dopunjuju, tako da nema podele u klanove - otkriva Zoran.
To potvrđuje i Ivan Petrović.
- Bilo je malo ljutnje među takmičarima koji su ispali, ali nikada se nismo svađali - dodaje pevač, koji će se u 2013. truditi da ostavi pušenje.
Žiri apeluje na publiku da bude angažovanija i objektivnija po pitanju glasanja.
- Voleo bih da ljudi koji redovno prate šou ovoga puta zaista uzmu telefon u ruke. Prošli put je eliminisan veoma dobar pevač. Emisija ima veliku gledanost i dovoljan je po jedan glas od svakog gledaoca da bi stvar mogla da se popravi - kaže za „Blic“ Saša Milošević Mare.