Vesti
Žuta štampa
Maja Nikolić: Za sina Lazara boriću se i u Strazburu
03.01.2013. 20:00
Izvor: Kurir
Maja Nikolić: Za sina Lazara boriću se i u Strazburu
Moj bivši muž ne odustaje tako da će naš slučaj verovatno da ide do Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu, što može da se oduži, kaaaaaže NIšlijka
Pevačica Maja Nikolić, svakodnevno uživa u igrama na snegu sa svojom decom, posebno sa mlađim sinom Lazarom (6) i Novakom (15) iz dva okončana braka.
Pevačica, koja je protekle nedelje u svom stanu na Vidikovcu proslavila „Svetog Nikolu“, snima numeru sa kojom će u martu učestovati na takmičenju „Beosong 2013“, na kome će se birati naš predstavnik za „Evroviziju“.
Stariji sin Novak, koga ima iz prvog braka sa muzičarem Mirkom Šćepanovićem, boravi kod nje, a mlađeg Lazara viđa dva dana u nedelji, dok se ne završi borba za starateljstvo nad njim, koju vodi sa bivšim suprugom Vukom Kandićem.
- Sa Lazarom volim da se sankam, u čemu oboje uživamo. Ispred mog stana nalazi se klizalište i on obožava da se kliza, a često pretera u tome i na ledu se zadrži i po četiri sata – kaže pevačica o sinu koji će naredne godine krenuti u prvi razred osnovne škole.
Porodica se raduje odlasku na Kopaonik, gde će provesti deset dana uživajući u zimskim sportovima.
- Moji sinovi obožavaju planinu i sve aktivnosti na snegu. Obojica odlično skijaju, dok ja to činim sa instruktorom. Pored toga oni obožavaju i da se sankaju. Inače, mojoj deci se mnogo dopalo što sam se ofarbala i postala crnka. Kada sam sa promenjenim imidžom došla po Lazara u obdanište, u prvi mah me nije prepoznao, a onda je rekao da sam ranije delovala kao barbika, a sada izgledam kao „normalana mama“ – veselo o mlađem sinu govori Maja koja sama izdržava dvoje dece, kao i majku koja živi u Nišu.
Nikolićeva čeka ishod sudske bitke za starateljstvo nad mlađim sinom sa nekadašnjim suprugom Vukom Kandićem, koji je pre tri meseca dobio ćerku Petru.
- Čekam nastavak suđenja. Moj bivši muž ne odustaje, tako da će naš slučaj verovatno da ide do „Evropskog suda za ljudska prava“ u Strazburu, što može da se oduži. Lazar obožava tromesečnu polusestru Petru, otkako se rodila neprestano me tera da mu i rodim sestru. Ispuniću mu želju kada se zaljubim. Inače, to mu je novogodišnja želja – veselo završava Maja.