Vesti
Žuta štampa
Pukla ljubav: Rada Manojlović dala korpu Milanu
04.01.2013. 12:00
Izvor: Kurir
Pukla ljubav: Rada Manojlović dala korpu Milanu
Rada raskinula sa Stankovićem i našla drugog dečka, a on se muvao s Nikolijom, ćerkom Vesne Zmijanac
Nema više.
Rada Manojlović i Milan Stanković više nisu zajedno! Zapravo, jesu pod istim krovom, ali samo kao cimeri, jer je njihovom ljubavnom odnosu, u koji su mnogi godinama sumnjali, sada odzvonilo.
Kako saznajemo, već mesecima u njihovom odnosu ništa ne štima. Stalne svađe i trzavice postale su svakodnevne, tako da i ne čudi što su oboje našli mir i spokoj u novim partnerima! Da, dobro ste pročitali!
Dok je Milan imao „leteću“ avanturu s Nikolijom, ćerkom svoje bliske prijateljice Vesne Zmijanac, Rada je otpočela vezu s javnosti nepoznatim mladićem. A da je stvar poprilično ozbiljna govori i podatak da je najbliže prijatelje upoznala s dotičnim, te da su više puta svi zajedno posećivali beogradske restorane i kafiće. Međutim, očito da je prijatelje zaklela na ćutanje, jer svi samo potvrđuju, ali niko neće da otkrije čak ni njegovo ime.
Podsećanja radi, bivši par Milana i Radu videli smo zajedno tokom decembra na snimanju novogodišnje emisije jedne televizije, i to je bio maltene presedan, s obzirom na to da se nigde ne pojavljuju zajedno, ne daju zajedničke intervjue, a čak ni jedno drugome ne pružaju podršku prilikom nastupa u Beogradu ili bližoj okolini. Inače, njih dvoje su bili u vezi od leta 2008. godine.
Ni Rada ni Milan nisu odgovarali na naše pozive i poruke.