Vesti
Žuta štampa
BRUKA: Plaćaju Georgieva za bljuvotine
04.01.2013. 20:00
Izvor: Kurir
BRUKA: Plaćaju Georgieva za bljuvotine
Georgiev će za kašnjenje od sat i 15 minuta na novogodišnji nastup i salvu zvižduka 30.000 ljudi dobiti 2.500.000 dinara
Bruka!
Za kašnjenje od sat i po na novogodišnji nastup u Novom Sadu, teturanje po bini, salvu zvižduka 30.000 razočaranih u publici i psovanje novinara Vladi Georgievu će biti isplaćen dogovoreni honorar od 2.500.000 dinara. Ovo je za Kurir potvrdio direktor Kulturnog centra Andrej Fajgelj, naglasivši da je on zadovoljan organizacijom dočeka. To znači da će za blamiranje umišljene zvezde ipak otići novac Novosađana.
Fajgelj smatra da su Vladove bljuvotine samo odgovor na negativnu kampanju koju su novinari vodili protiv dočeka u Novom Sadu.
- Neki mediji su vodili hajku protiv dočeka i njegovog nastupa. Georgiev je verovatno samo odgovorio na tu situaciju. Uostalom, lična prepucavanja ne smeju baciti loše svetlo na najbolju proslavu Nove godine u regionu - rekao je Fajgelj i dodao:
- Svi izvođači biće u celosti isplaćeni jer su održali nastup na način koji je bio predviđen ugovorom. Što se visine pojedinih honorara tiče, sve će se naći u završnom računu koji će biti prosleđen Skupštini.
Za razliku od ostalih izvođača, poput Sergeja Ćetkovića i Slobodana Trkulje, koji su profesionalno odradili svoj posao, Georgiev je doživeo totalni debakl. I to isključivo svojom krivicom. Nisu mu novinari krivi što se bahato poneo prema publici koja je došla da ga sluša. Sam se ranije hvalio kako će imati savršeno ozvučenje i da će to biti njegov dar u novogodišnjoj noći, ali bolje da to nije uradio jer je zvuk bio očajan. Fajgelj nije želeo to da komentariše rekavši samo da je bilo manjih tehničkih propusta, što je „normalno za manifestacije ovakvog obima“.