Vesti
Žuta štampa
Ne grize ga savest
SRAMOTA: Nemanja Stevanović ispalio bolesnu decu!
06.01.2013. 14:00
Izvor: kurir-info.rs
SRAMOTA: Nemanja Stevanović ispalio bolesnu decu!
Stevanović se nije pojavio s bajkerima u Domu za mališane ometene u razvoju „Sremčica“ jer ga je mrzelo da ustane iz kreveta
Sramota.
Nemanja Stevanović ispalio je decu ometenu u razvoju iz Doma „Sremčica“. Pevač se nije pojavio 29. decembra na tradicionalnom okupljanju bajkera, koji, prerušeni u Deda Mrazove, ovim mališanima svake godine nose paketiće. Iako je bio najavljen kao specijalan gost, zbog čega su se deca obradovala, Nemanja ipak nije otišao na druženje. Svoj izostanak opravdao je umorom i velikim brojem obaveza koje je imao tokom novogodišnjih praznika.
- Nemanja se obradovao kada smo ga pozvali da bude deo naše humanitarne akcije. I on je, kao i svi mi, novčano pomogao kupovinu paketića. Ipak, nije se pojavio na druženju, otkazao je veče pre okupljanja. Deca su bila razočarana kada su shvatila da pevač neće doći.
Ono što je nas najviše pogodilo, jesu njegove reči da ne može da ustane u 10 sati ujutru da bi išao u tamo neki dom i da mu ne pada na pamet da vadi motor iz garaže po ovom vremenu - kaže jedan od 129 bajkera koji su bili deo ovog događaja.
Nemanja Stevanović tvrdi da se nije pojavio na druženju jer je morao da radi, a da je već bio gost štićenika iz doma u Sremčici.
- Ja sam po zanimanju pevač, a svoju moralnu obavezu prema toj deci ispunio sam kada sam bio kod njih pre mesec i po dana. Predlagao sam upravnici da se napravi humanitarni koncert u Sava centru i da prihod iskoristi za obnovu krova, koji prokišnjava. Nemam grižu savesti. Na druženje sam bio sprečen da dođem jer sam morao da radim, a svaki drugi put kada me budu zvali, otići ću - kaže Nemanja.