Vesti
Žuta štampa
Grešna duša: Goca Tržan bludničila na Badnji dan!
09.01.2013. 12:00
Izvor: Kurir
Grešna duša: Goca Tržan bludničila na Badnji dan!
Goca Tržan na Tviteru pisala o svojim seksualnim fantazijama u vreme kada se posti pred Božić
Ništa joj nije sveto.
Goca Tržan priznala je da je grešnica jer čak ni na Badnji dan nije mogla da otera bludne misli! Pevačica je sa prirodnom ljudskom slabošću pokušala da se izbori i tako što je na svom Tviteru napisala pokajničku želju:
- I da prestanem da razmišljam o dobrim frajerima na ovaj sveti dan! Grešnice prokletnice Gordana! - obelodanila je Goca svoju muku.
Po svemu sudeći, nije razmišljala o tome da li će to možda pročitati njen dečko Raša i da li će se zapitati šta pored njega živoga ona ima da razmišlja o drugim frajerima. Tržanovoj takve brige očigledno nisu bile ni na kraj pameti, već se na dan posta bavila svojim seksualnim fantazijama! Čak se, kada je došlo vreme da svede račune, pevačica ponadala kako će za svoj godišnji bilans biti nagrađena:
- Ja uporno tražim poklon ispod jelke, kapiram bila sam dobra... Hm, Deda Mraze, previsoki su ti kriterijumi - žalila se Goca na društvenoj mreži.
Šta da se radi, kad aršini u „unutrašnjosti“ nisu isti kao i na polovima. Pogotovo su izgleda strogi na Severnom polu. Ili je Tržanova zaista bila mnogo nevaljala!