Vesti
Žuta štampa
Traže se novi Marijana i Nemeš: “Veliki brat” ponovo od jeseni!
10.01.2013. 20:00
Izvor: Svet
Traže se novi Marijana i Nemeš: “Veliki brat” ponovo od jeseni!
Posle dve godine pauze, novi rialiti “Veliki brat” trebalo bi da startuje na jesen. Kao i prethodno izdanje, i ovo će biti regionalno, pa se očekuju učesnici iz svih bivših jugoslovenskih republika.
Pobednica prethodnog ciklusa Marijana Čvrljak (razvedeno Kovačević) i veza s Nemešom obeležili su šou 2011. Nova sezona prikazivaće se na hrvatskoj RTL televiziji, u koprodukciji naše kuće “Emotion”. Uskoro bi trebalo da bude poznato da li će televiziji “Pink” biti ponuđeno da emituje šou u Srbiji.
“‘Veliki brat’ je prvi rialiti format ikada emitovan u Hrvatskoj, i to isključivo na RTL televiziji. Izuzetno smo zadovoljni odličnom sezonom ovoga formata koja se emitovala 2011. ‘Veliki brat’ smatramo odličnim projektom i zato smo u razgovorima s vlasnikom licence o emitovanju nove sezone u 2013. godini”, ispričali su u hrvatskom RTL.
Vlasnik producentske kuće “Emotion” Goran Stamenković ranije je za “Blic” izjavio da se nada će ove godine za nagradu od 100.000 evra uspeti da uključi i učesnike iz Slovenije.