Vesti
Žuta štampa
STARLETE ODGOVARAJU: Čanak, ti si odvratna svinja!
11.01.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
STARLETE ODGOVARAJU: Čanak, ti si odvratna svinja!
Nakon što ih je nazvao kurvama, Nada Đukić Blondi, Anastasija Buđić i Soraja Vučelić uzvratile političaru
Na istom nivou.
Nenad Čanak je na televiziji Pink izneo mišljenje o starletama, koje se nimalo nije dopalo prozvanim devojkama.
- To je reč koju su izmislili jer je prostitutka dugo, a kurva prosto. Pa, da nađu neku zamenu - kazao je lider LSV, iznevši tako uvredu, koja je odmah naišla na reakciju prozvane strane.
Nada Đukić Blondi žestoko se obrušila na njega.
- Čanak je jedna odvratna svinja i propali političar koji uspeva da dođe samo do go-go igračica i amaterskih porno glumica. Nisam šokirana njegovom izjavom, mišljenje tog jadnika me apsolutno ne zanima. A da je starleta u stvari kurva ili prostitutka, kao što je izjavio, odavno bi bio s nekom i ne bi nas sada prozivao, jer je opšte poznato da voli takve - naglasila je Blondi.
Anastasija Buđić smatra da preko starleta „pojedini likovi poput Čanka“ pokušavaju da za sebe nađu prostor u novinama.
- Političari, zaboravljeni pevači i ostali uhvatili su se za starlete jer su trenutno vrlo popularne, pa tako žele da dobiju naslovnu stranu u novinama. Kad neko ima talenat, energiju, volju i stvoren je za više poslova - odmah nekome bode oči, pa verovatno i gospodinu Čanku. Ne osećam se uvređeno jer se nije meni obratio, ali da je rekao moje ime, e onda bih se s njim suočila - naglasila je Anastasija.
Soraja Vučelić se nije upuštala u priču.
- Ne zanima me uopšte šta je Nenad Čanak komentarisao. To nema veze sa mnom, pa čak i da ima, neću da komentarišem. Njegova priča je skroz nebitna - kaže Soraja Vučelić.