Vesti
Žuta štampa
Finalistkinje Prvog glasa: Udvarači s Fejsbuka, nemate šanse!
20.01.2013. 14:00
Izvor: Kurir
Finalistkinje Prvog glasa: Udvarači s Fejsbuka, nemate šanse!
Finalistkinje „Prvog glasa Srbije“ Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović otkrivaju da ne vole da flertuju preko društvenih mreža
Ćao, nema više!
Najpopularniji muzički šou u Srbiji primakao se kraju. Superfinalistkinje Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović predstaviće nam se poslednji put na dobro poznatoj sceni u nedelju 20. januara u 21 sat. U razgovoru za Kurir otkrivaju da li ih pogađaju tračevi, prognoziraju ko će biti pobednik i imaju li kod njih šanse udvarači sa društvenih mreža, koji im svakodnevno šalju poruke.

Sara Jovanović: Vladi se nije dopao moj glas
Sara Jovanović (19) iz Beograda skrenula je pažnju na sebe još u prvoj emisiji. Neobična boja glasa, harizma i odličan ples jasni su pokazatelji da može postati velika zvezda.
♦ Ko će pobediti u finalu?
- Mogu da garantujem da će biti žensko (smeh). Mirna, Nevena i ja smo bile i na radionicama u Aleksandrinoj grupi. Veoma smo srećne što smo zajedno došle do samog kraja.
♦ Da li ti je Vlado Georgiev objasnio zbog čega je stisnuo crveni taster na audiciji?
- Koliko se sećam, rekao mi je da je moja boja glasa previše specifična i da nije siguran da li ću se snaći u svakom žanru i da li bi trebalo da započnem samostalnu karijeru, kao i to da imam svoj fazon, koji treba da furam.
♦ Imaš mnogo udvarača preko društvenih mreža. Imaju li oni šanse kod tebe?
- Trenutno nisam zainteresovana ni za jednog momka jer sam srećna i zaljubljena.
♦ Najgori trač koji si čula o sebi?
- Ne pogađaju me priče u vezi sa mnom, može samo da me pogodi kad čujem neistinite priče o mojoj porodici.

Mirna Radulović: Ne umem da falširam
Mirna Radulović (20) iz Subotice mnogima je favorit. Žiri ju je uvek hvalio - bilo da je pevala narodnu ili zabavnu, domaću ili stranu pesmu. Njoj je bilo najteže da izvodi numere Zorice Brunclik.
♦ Ko će pobediti u finalu?
- Ona koja bude najbolja! Možda ipak ona koja bude imala najviše sreće. Uglavnom, sve tri smo zaslužile pobedu jer smo kroz takmičenje pokazale koliko vredimo i možemo.
♦ Umeš li da otpevaš neki ton falš?
- Umem namerno, ali da otpevam celu pesmu u ton falšu, to mi nikako ne ide, uvek se vratim u intonaciju. Moram da budem mnogo koncentrisana da bih pevala falš.
♦ Imaš mnogo udvarača preko društvenih mreža. Imaju li oni šanse kod tebe?
- Naravno da nemaju šanse.
♦ Najgori trač koji si čula o sebi?
- Ne obazirem se na tračeve, to me jednostavno ne zanima.

Nevena Božović: Nijanse odlučuju ko će pobediti
Nevena Božović (18), kandidatkinja iz Kosovske Mitrovice, oduševila je sve svojim prelepim glasom. Mnogi joj predviđaju blistavu karijeru, a mnogo je onih koji žele da je vide kao predstavnicu Srbije na Evroviziji.
♦ Ko će pobediti u finalu?
- Zaista je teško odgovoriti na to pitanje, nijanse odlučuju. Sve tri smo se do sada dobro pokazale, ko god da pobedi, biće sasvim zasluženo.
♦ Koju pesmu si želela da otpevaš u takmičenju, a nisi imala priliku?
- Krivo mi je što nisam izvela „Zlatni dan“ Bisere Veletanlić, a i pesmu „Hero“ od Maraje Keri.
♦ Imaš mnogo udvarača preko društvenih mreža. Imaju li oni šanse kod tebe?
- Ne, nikako, nisam taj tip.
♦ Najgori trač koji si čula o sebi?
- Nisam ništa strašno čula o sebi, zlonamerne komentare ne uzimam za ozbiljno, a svaku konstruktivnu kritiku i savet rado prihvatam.