Vesti
Žuta štampa
Ni Madona se ne ponaša tako
IZIGRAVA ZVEZDU: Aleksandra Radović ispalila novinare!
22.01.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
IZIGRAVA ZVEZDU: Aleksandra Radović ispalila novinare!
Pevačica Aleksandra Radović odbila da predstavnicima bosanskih medija da izjave pre nastupa u jednom sarajevskom klubu, iako je to ranije bilo dogovoreno
Umislila da je zvezda!
Aleksandra Radović ispalila je novinare prošle subote u Sarajevu. Ona je odbila da im da izjave pre nastupa u klubu „Koloseum“, iako je to ranije bilo dogovoreno. Novinari su došli na tonsku probu, kao što to uvek rade kada je ovaj klub u pitanju, ali su dobili šut-kartu. I čuli pevačicine reči: „Ne pada mi na pamet da dajem izjave pre koncerta“.
- Svi mediji obavešteni su da će Aleksandra Radović u subotu u 18 sati davati izjave u „Koloseumu“, kao što to svi izvođači rade.
Mejl da intervjue neće dati u uobičajno vreme stigao je kasno, pola sata pre dogovorenog termina, kada smo već svi bili na putu do kluba - kaže jedan novinar iz Bosne, koji zbog svoje sigurnosti ne želi da mu se ime javno objavi.On napominje da su u tom klubu do sada nastupale mnogo veće zvezde od Aleksandre Radović, kao što su Haris Džinović i Nina Badrić, ali da s njima nikakvih problema nije bilo.
- Iz Radovićkine PR službe nam je zabranjeno da je pitamo bilo šta što ima veze s njenim privatnim životom i bili smo ograničeni samo na tri pitanja. Mali broj kolega ostao je da čeka ponoć i kraj koncerta da bi uzeo izjavu - kaže kolega iz Sarajeva.