Vesti
Žuta štampa
Ivan Ivanović se miri sa bivšom ženom!
23.01.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Ivan Ivanović se miri sa bivšom ženom!
Ivanović Zoricu prvo pozvao u svoju emisiju, pa su otišli na romantičnu večeru
Žena mu lek za srce!
Voditelj televizije Prva Ivan Ivanović na korak je od pomirenja s bivšom suprugom Zoricom, saznaje Kurir od izvora bliskog autoru i voditelju emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.
Nakon što su odlučili da stave tačku na brak, usledilo je potpuno zahlađenje odnosa, i dok je Ivan sve vreme tvrdio da je on jedini krivac i da mu je žao što je na takav način platio cenu slave, Zorica se nije oglašavala.
Nedavno se, na Ivanovo insistiranje, ona s njihovom ćerkom Stašom pojavila kod njega u emisiji, a on nije krio oduševljenje, pa je i sa svojim gostom razmenio nekoliko rečenica o Zorici, napomenuvši da ga je ostavila. Nešto kasnije, iste večeri izašli su u restoran, a voditelj je na svom Tviter profilu ostavio sledeću rečenicu:
- Evo, sad gledam u ženu koju volim i ona mrzi moje brkove... Hoću da znate da ih uklanjam samo i jedino zbog nje!!!
Izvor Kurira kaže da je romantična večera posle emisije potrajala nekoliko sati. Izgleda da je Ivan shvatio šta je pravi lek za njegovo srce, a Kurir je prvi pisao da je on zbog srčanih problema nedavno završio na VMA. Ivan do zaključenja broja nije odgovarao na naše telefonske pozive.