Vesti
Žuta štampa
Javio mu se put u Švedsku
Milan Tarot: Pobeđujem na Beosongu!
27.01.2013. 14:00
Izvor: kurir-info.rs
Milan Tarot: Pobeđujem na Beosongu!
Kontroverzni tumač sudbine na festivalu će nastupiti sa Filipom Patom, njegovim bendom i pesmom „Idi“
Veselo!
Milan Tarot, jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih domaćih tumača sudbine, nastupiće na Beosongu. On će se pojaviti kao gost grupe Majka kupa Peru, frontmena Filipa Pata, koja će izvesti autorsku numeru „Idi“.
- Pobeđujemo na festivalu. Moja uloga u pesmi biće simbolična, ali daću veliki doprinos čovečanstvu - otkrio je Milan za Kurir.On naglašava da bi, prema njegovim tarot prognozama, pobedu i plasman na Evrosong mogao jedino da im pokvari direktor RTS.
- Postoji opasnost da Beosong bude otkazan zbog afere Aleksandra Tijanića koja treba da izađe u javnost. Ne mogu zbog toga danima da spavam. Nije mi jasno da li će se desiti pre ili posle festivala. Osećam da će Tijanića da uhapse jer je muljao s parama od pretplate - objašnjava u svom stilu Milan i dodaje:
- Filip Pat je napravio genijalnu pesmu. Nije ni zabavna ni narodna. Nešto na foru Pepersa, samo što može da se svira i u kafani.Pozvali smo Filipa Pata, koji nam je pojasnio kako su došli do saradnje.
- Na ideju da se angažuje Milan Tarot došao je Nikola, gitarista benda. Moj posao je bio da kontaktiram s njim. S obzirom da je bio gost u Jutarnjem programu Uroša Bogdanovića na radio Indeksu, a gde sam i ja radio, lako mi je bilo da ga pozovem i da mu predložim saradnju, na šta je on pristao. Uostalom, ko će znati ko je pobednik na Beosongu ako ne on - kaže Pat, koji napominje da njegova bivša supruga Leontina Vukomanović još nije čula pesmu:
- Ne razgovaramo na tu temu, svako se bavi svojim obavezama. Jedino što ima veze s njom je davno ohrabrivanje da se pojavim kao pevač.
Bajaga bira pesme
Iako se u najvećoj tajnosti kriju imena članova žirija koji će birati pesme za Beosong, Kurir saznaje da će se među njima naći Momčilo Bajagić, i to u ulozi predsednika žirija. Njegovo angažovanje u ovom segmentu ujedno je i odgovor fanovima Bajage i instruktora koji priželjkuju da vide bend u takmičarskom delu festivala.a veze s njom je davno ohrabrivanje da se pojavim kao pevač.