Vesti
Žuta štampa
Spas u čašiI: Milan Stanković se propio zbog Rade!
28.01.2013. 12:00
Izvor: Kurir
Spas u čašiI: Milan Stanković se propio zbog Rade!
Pevač počeo da cirka otkako je raskinuo sa Manojlovićkom zbog prevare
Navukao se na cugu.
Bez obzira na to što se trudi da u javnosti odaje utisak hladnog muškarca kome prevarom nije povređena sujeta, kada se zatvori u četiri zida ili okruži prijateljima Milan Stanković i te kako pati za Radom Manojlović.
Kako saznajemo iz njegovog bližeg okruženja, a potvrda se može pronaći i u statusima na njegovim Fejsbuk i Tviter profilima, pevač se odao alkoholu i izlascima. Gotovo svake večeri je negde u gradu, banči i provodi se, dok je ranije važio za nekoga ko ne da ne voli već prezire beogradski klabing. A kada nije u gradu, onda je u kući najbolje drugarice, koja mu vida rane. A i tada cirka.
- Teško ga je prepoznati. Iskreno, čini se da njega nije toliko povredila Radina prevara, već to što je osramoćen i javno ponižen! Nikada ništa nije pio sem koka-kole, a sada je udario po alkoholu - kaže jedna Milanova drugarica, koja je izrazila zabrinutost za njegovo propijanje.
A da nije u pitanju preuveličavanje, vidi se po tome što su i njegove verne Krasive uplašene za njega... Pre nekoliko dana Milan je napisao da je prvi put u životu pio džin-tonik. Na taj status nadovezalo se nekoliko fanova rečima: „Nemoj da nas plašiš!“