Vesti
Žuta štampa
SARADNJA: Željko Joksimović vodi Natašu Bekvalac na Evrosong
28.01.2013. 20:00
Izvor: Kurir
SARADNJA: Željko Joksimović vodi Natašu Bekvalac na Evrosong
Željko uradio numeru s kojom će Bekvalčeva nastupiti na Beosongu, a oboje su uvereni da će otići i u Malme na Evrosong
Velika saradnja.
Nataša Bekvalac pronašla je recept kako da se dokopa nastupa na Evrosongu u Švedskoj - za nju je pesmu uradio Željko Joksimović. Ali to se drži u strogoj tajnosti iako je Nata uredno prijavila numeru za takmičenje na Beosongu. Kao što je Kurir već pisao, ona je jedan od favorita na izboru za našeg predstavnika u Malmeu, a da bi to i potvrdila, angažovala je kolegu koji je već učestvovao na Pesmi Evrovizije.
- O saradnji između njih dvoje zna samo nekoliko ljudi. Sve se drži u velikoj tajnosti jer zvanično još nije objavljen spisak učesnika, niti autora kompozicija. Nataša odavno želi da učestvuje na Evrosongu, ali godinama nije bila zadovoljna numerama koje su joj nudili razni autori. Sada su i ona i Željko uvereni u pobedu - kaže naš izvor i dodaje:
- Ona veoma ceni Joksimovićev rad i smatra da je saradnja sa velikim evrovizijskim hitmejkerom pravi potez u njenoj karijeri i korak napred.
Prvobitno je planirano da Nataša na Evrosong ode po istom sistemu kao i autor njene kompozicije prošle godine. Međutim, RTS kao organizator izbora, odlučio je da predstavnika Srbije izabere na javnom konkursu. Nataša je uredno poslala pesmu do 21. januara, a sada se čeka odluka selekcione komisije kojom predsedava Momčilo Bajagić Bajaga. Muzički festival biće održan 2. i 3. marta u studiju Javnog servisa. Tokom prve večeri takmičiće se 15 kompozicija, a gledaoci će SMS porukama odabrati pet finalista koji će nastupiti sutradan.
- Nemamo komentar - rečeno nam je u Natašinom PR timu kada smo ih pozvali.