Vesti
Žuta štampa
Javilo mu se
Milan Tarot: Georgiev, ti si pijanica!
31.01.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Milan Tarot: Georgiev, ti si pijanica!
U tarotu stoji da Vlado mora da pije isključivo višnju. Ne rakiju, već sok. Pod hitno mora da menja način života jer će završiti na nekoj klinici za odvikavanje od alkoholizma
Oštro.
Milan Radonjčić Tarot, kontroverzni tumač sudbine i budući učesnik Beosonga, preko društvenih mreža uputio je kritiku na račun Vlade Georgieva i Aleksandre Radović. On je na svojim profilima na Fejsbuku i Tviteru objavio snimak u kojem komentariše dvoje članova žirija nedavno završenog muzičkog šoua „Prvi glas Srbije“.
- Jedan član žirija je stalno pijan, druga članica nervozna i dolazi u gaćama - izjavio je Milan za jednu lokalnu televiziju.
Pozvali smo ga da bi nam pojasnio svoje reči, a ona nam je usput otkrio i šta mu karte za proricanje govore o Georgievu i Radovićki.
- U tarotu stoji da Vlado mora da pije isključivo višnju. Ne rakiju, već sok. Pod hitno mora da menja način života jer će završiti na nekoj klinici za odvikavanje od alkoholizma - kaže Milan.
On ima recept, kako kaže, i kako da se Aleksandra ratosilja nervoze. Naravno, sve to vidi u kartama.
- Više seksa, manje keksa. Kada nemaš seks, onda si stalno nervozan. Hitno neka se zaljubi. Novu ljubav, tako kaže tarot, upoznaće na snimanju Granda - naglašava tumač sudbine.
Svi Vladini hitovi stali na disketu
Vlado Georgiev je objavio svoje najveće hitove na flopiju! Ova informacija počela je da se širi internetom, praćena slikom flopi diska, jer su mnogi uvereni da mu svaka pesma liči jedna na drugu. Odnosno da su sve iste.
Na disketi piše „Vlado Georgiev - best ov“, a ispod „Zbogom, ljubavi“, što je naziv numere s albuma „Navika“ iz 2001. godine. Inače, na flopi može da stane 1,44 MB, pa pesma mora da se kompresuje.