Vesti
Žuta štampa
Zaboravila! Tanja zapisala da treba da pozdravi decu i muža!
05.02.2013. 12:00
Izvor: B92
Zaboravila! Tanja zapisala da treba da pozdravi decu i muža!
Pevačica se konačno vratila u Srbiju, ali ne u izdanju kakvom smo očekivali
Važila je za jednu od najatraktivnijih pevačica iz „Zvezda Granda“, ali teško da će taj status sačuvati ako što pre ne dotera svoj izgled.
Primetno je da je Tanja Savić nabacila malo više kilograma. Međutim, osim kilograma na izgled popularne pevačice utiče i garderoba, odnosno haljina koju je obukla za večerašnju emisiju „Narod pita“. Deluje kao da Tanja ima 40, a ne 28. godina.
Imamo na umu da je pevačica rodila već dvoje dece, ali za ovoliko opuštanje nema opravdanja, naročito sada kada publiku treba da obraduje novim pesmama. Uz nove pesme mora da ide i top forma. U svakom slučaju nam je drago da je vidimo opet, a i da je čujemo.
Međutim, i sa viškom i bez viška kilograma, Tanja ima brojne fanove, a mnogi su pevačicu pozdravljali tokom gostovanja slajući poruke na broj direktora „Grand produkcije“ Saše Popovića i poručivali da Saša poljubi svoju gošću umesto njih, a on je na interesantan način reagovao na ove zahteve:
–Ljubio bih ja Tanju stalno.
Za kraj emisije, Savićeva je zamolila da pozdravi neke osobe, a imena tih osoba je čitala sa mobilnog telefona, a interesantno da je zapisala da treba da pozdravi svoju decu i supruga.