Vesti
Žuta štampa
Branka Nevistić: Bane Grujić mi je najvažniji u životu!
06.02.2013. 20:00
Izvor: Kurir
Branka Nevistić: Bane Grujić mi je najvažniji u životu!
Branka kaže da je Branislav Grujić, s kojim je posle dve godine obnovila vezu, pored sina, muškarac koji joj najviše znači
Emocije jače nego pre.
Voditeljka Branka Nevistić (44) obnovila je vezu sa srpskim biznismenom iz Rusije Branislavom Grujićem (51). Dve godine posle raskida, oni su ponovo zajedno. Branka i Branislav su imali romansu 2010. i godinu dana su proveli zajedno. I pored toga što su ih vezivale jake emocije, raskinuli su. Sada su rešili da svojoj ljubavi daju novu šansu. Branka je ekskluzivno za Kurir priznala da je Branislav, pored njenog sina Luke, najznačajniji muškarac u njenom životu.
- Mi smo bliski prijatelji i to je vrlo kontinuirani odnos koji traje već tri godine i nikad ga nismo prekidali. Mogu da vam kažem da je on, pored mog sina Luke, muškarac koji mi najviše znači u životu - rekla nam je Branka i time priznala veliku ljubav s vlasnikom firme „PSP Farman“ koji živi u Moskvi.
Branka i Branislav nisu krili svoju vezu. Pojavljivali su se zajedno po beogradskim restoranima, šetali Zemunskim kejom i uživali u ljubavi. Tada su bili na korak od venčanja iako je Grujić oženjen. Biznismen je bio spreman i da se razvede, ali je ljubav s voditeljkom iznenada pukla. Sada je došlo do obrta i Nevistićka i Grujić su ponovo zajedno. Oni su sve vreme bili u kontaktu, ali su tek nedavno priznali sebi da varnice među njima i dalje postoje. Par se drži daleko od javnosti jer je Branislav još uvek u braku.