Vesti
Žuta štampa
Hrvatica grudima najurila Mariju Karan
07.02.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Hrvatica grudima najurila Mariju Karan
Leona Paraminski će u novoj sezoni iz serije „Budva na pjenu od mora“ izbaciti lik srpske glumice
Nije svejedno.
Hrvatska glumica Leona Paraminski, koja se proslavila ulogama u kojima je bila više gola nego obučena, zameniće Mariju Karan u narednoj sezoni serije „Budva na pjenu od mora“, čije snimanje počinje u aprilu.
Odnosno, ona će uleteti u zagrljaj vajaru Martinu, kojeg tumači Branimir Popović, i tako će bukvalno obnaženim grudima najuriti Anđeliku Lasevsku, koju igra srpska glumica. Marijin lik nestaje iz serije, a Leonin zauzima važno mesto u nastavku intriga. Branimir se sigurno neće mnogo žaliti na ovu promenu. Posebno zbog toga što Hrvaticu prati za muškarce fantastična informacija kako voli da se skida i na filmu i u pozorištu.
- Ne libim se da pokažem svoje telo, tako mi je svejedno. Svako ima svoje mane i vrline. To mi je u službi posla. Ali sad, kao, Leona će promovisati svoje cice i guzice, nisam taj tip - kazala je u jednom intervjuu.Inače, ona je dobitnica Zlatne arene 2002. za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegaca „Prezimiti u Riju“ i 2005. proglašena je za drugu najatraktivniju ženu u Hrvatskoj.