Vesti
Žuta štampa
Premijera
Tanja Savić pokazala sina Đorđa!
08.02.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
Tanja Savić pokazala sina Đorđa!
"Đorđe je miks mene i Dušana, on je mali bucko i mi ga zovemo debeljko", rekla je Tanja Savić
Folk pevačica Tanja Savić po prvi put je domaćoj javnosti predstavila svog mlađeg sina Đorđa.
Folk pevačica Tanja Savić pre nekoliko dana se vratila u Srbiju i od tada se nalazi u žiži interesovanja. Jedna od najpopularnijih Zvezda granda trenutno je koncentrisana na novi singl "Hotel za izgubljene duše", koji bi trebalo da bude objavljen za nekoliko dana, a uskoro će joj se u Srbiji pridružiti i suprug Dušan Jovančević, kao i sinovi Maksim i Đorđe.
Tanja je pred kamerama emisije "Exkluziv" prvi put predstavila svog mlađeg sina. "Pet dana sam bez njih. Prva tri dana mi je bilo ok, viđala sam se sa prijateljima, pa i nisam mislila toliko, a sada mi već nedostaju, pa zovem Duška, vidimo se preko Skajpa...", rekla je Tanja.
Savićeva je istakla da Maksim liči na nju, dok je Đorđe miks nje i njenog supruga. "Svako ko pogleda slike komentariše da liče. Ono što je očigledno je da je Maksim isti ja i na to sam veoma ponosna. Đorđe je miks mene i Dušana, on je mali bucko i mi ga zovemo debeljko. Đorđe je mirnije prirode nego Maksim, on je živahno dete. Ponekad i poludim od njega, toliko je živahan da se pitam odakle mu energije.", rekla je Tanja.