Vesti
Žuta štampa
Šta slikaš
BAHATA: Marijana Mićić glumila ludilo!
11.02.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
BAHATA: Marijana Mićić glumila ludilo!
Mićićka vikala na novinare jer su je slikali kako se ljubi s dečkom ispred autobusa kojim je s kolegama trebalo da krene na Staru planinu
Umislila da je faca.
Marijana Mićić napravila je skandal kad je shvatila da su je fotoreporteri slikali kako se ljubi s Ognjenom Milunovićem, koji se još nije razveo od supruge Jasne, s kojom ima dvoje dece.
On ju je dovezao do Sava centra, odakle je kretao autobus s novinarima i poznatim ličnostima na Staru planinu, gde je u subotu održan VIP ski-čelendž. Marijana je, izgleda, umislila da je poznata ličnost, pa je digla frku i zahtevala od novinarskih ekipa da izbrišu fotografije, ili ona neće poći na put. Ta sasvim prosečna voditeljka, čiju su karijeru obeležili brojni lapsusi, glumatala je ludilo histerišući i tražeći objašnjenje od organizatora zašto joj niko nije rekao da će u istom autobusu biti i novinari. Pa da ne idu novinari, kako je ona mislila da ide? Kao poznata ličnost? Bože sačuvaj.
I uđe na kraju Marijana u autobus. Ali nije prestala da se glupira. Vrhunac njenog bahatog ponašanja bio je kad je počela da viče na novinarku Kurira zato što je javila uredniku šta se dešava, tvrdeći da ju je, navodno, o tome porukom obavestio neko iz naše redakcije. A prstom je pokrila ime pošiljaoca. Pokušala je da napravi razdor služeći se krajnje glupim forama. Zar od nje treba očekivati nešto pametnije?
Ljubazne devojke iz organizacije VIP ski-čelendža smirile su nazovivoditeljku, koja je još jednom pokazala svoju bahatost. Sramota!