Vesti
Žuta štampa
Jovana pomirila Željka i Leontinu
14.02.2013. 12:00
Izvor: Kurir
Jovana pomirila Željka i Leontinu
Obnavljanju saradnje bivših ljubavnika kumovala Joksimovićeva supruga
Dobitna kombinacija.
Leontina Vukomanović i Željko Joksimović, posle osam godina od raskida veze, ponovo sarađuju. Autorka mnogih Željkovih pesama, među kojima je i „Lane moje“, napisala je bivšem dečku novu pesmu, a pomirenju je kumovala Joksimovićeva supruga Jovana Janković.
Željko je deo pesme juče postavio na kanal „Minakord produkcije“ na Jutjubu, dok je na zvaničnoj Fejsbuk stranici potvrdio da ponovo sarađuje s Leontinom.
- Ovu numeru izdvaja to što, posle osam godina pauze, najuspešniji tandem naše muzičke scene Željko Joksimović i Leontina Vukomanović ponovo sarađuju. Opus Željka i Leontine garancija je uspeha ovog singla - piše na Joksimovićevoj stranici.
Kako saznajemo, Željko je spremao novi album kad mu je poznata voditeljka predložila da obnovi saradnju s Leontinom jer njih dvoje u tandemu stvaraju velike hitove. Iako on na početku nije bio oduševljen idejom, Jovana je pozvala Leontinu i predložila joj da napiše pesmu za njenog dragog. Posle nekoliko dana razmišljanja Vukomanovićka je zaključila da ima pesmu koja bi odgovarala Joksimoviću, a koju je prethodno nameravala sama da snimi.
Sve troje su se sreli u studiju i Željko se odmah oduševio tekstom koji mu je Leontina predstavila.Susret u studiju bio je prvi susret Joksimovića i Vukomanovićke posle nekoliko godina, ali ponašali su se kao da nikad nisu prekinuli saradnju i da iza njih nije neuspešna ljubavna veza.