Vesti
Žuta štampa
Privedena
Katarina Živković uhapšena u Cirihu!
15.02.2013. 14:00
Izvor: kurir-info.rs
Katarina Živković uhapšena u Cirihu!
Popularna pevačica Katarina Živković privedena je pre dve nedelje na aerodromu u Švajcarskoj jer nije imala svu potrebnu dokumentaciju, ali je puštena posle nekoliko sati.
Naime, pevačici su na aerodromu u Cirihu prišla dvojica uniformisanih policajaca i zamolila je da pođe sa njima. Oni su je ispitivali zašto nema potrebna dokumenta, odnosno dozvolu, ali pošto prikupljanje dokumentacije nije njen posao, ona je policajcima objasnila kome traba da se obrate.
Mučna situacija, u kojoj se našla zbog greške njenog benda, trajala je puna četiri sata dok nije stigao sporni dokument. Kada su ih najzad pustili, Katarina nije znala da li da se raduje ili naljuti na kolege budući da je organizacija i briga oko papaira njihov deo posla.
"Kada su najzad seli u kola, razmenili su nekoliko oštrih rečenica. Kaća je morala da kaže šta misli, ali brzo su se svi oraspoložili. Nastup je te večeri bio odličan i dobro su zaradili", kaže izvor blizak pevačici.
Katarina je potvrdila da je imala neprijatnosti na putu, ali je sve okrenula na šalu:
"Pa zašto ne bih i ja jednom videla kako iznutra izgleda zatvor", izjavila je pevačica i dodala da joj je najviše nervozu podiglo to što je znala da njena majka brine, jer se uvek, nakon sletanja aviona, čuju telefonom.
Pošto su je pustili , odjurilajeu hotel da odspava, jer je noć pre imala ludu žurku u Beogradu.
Pevačica u poslednje vreme dosta privlači pažnju svojim provokativnim oblačenjem, kao i fotografijama. Tako je nedavno objavila sliku iz kupatila gde u kupaćem pozira u džakuziju.
Katarina Živković i maneken Bane Jovanović letos su se tajno verili na Tenerifima.