Vesti
Žuta štampa
BEZ DEČKA: Vlada uči, Nata cirka na Kopu!
18.02.2013. 20:00
Izvor: Kurir
BEZ DEČKA: Vlada uči, Nata cirka na Kopu!
Nataša Bekvalac provodila se sa drugaricom na planini u jednoj vinariji, gde su do zore ispijale alkoholna pića
Zna da ne valja.
Nataša Bekvalac dala je sebi oduška, pa je skoknula do Kopaonika. Pevačica je pauzu od nastupa iskoristila na najbolji način. Otišla je na Kop da se odmori. U pravom smislu te reči, jer osim od koncerata, ona se odmarala i od šminkanja i friziranja. Bekvalčeva je otišla predaleko, pa se u vinariji „Barrique“ pojavila s pokupljenom kosom u nazovipunđu i bez imalo šminke. Takva se provodila do zore, a na njenom stolu bilo je mnogo pića. Ona i drugarica su se toliko opustile da su naručile i flašu „votke“. Cigaretu nije ispuštala iz ruku.
- Nataša je sa drugaricom sedela za stolom koji je u blizini toaleta. Njih dve su cirkale „votku“, koju su mešale sa đusom. Posle nekog vremena, pridružile su im se još dve devojke - priča naš izvor s lica mesta.
Kako je Nataša izgledala te večeri i šta je sve pila, može se videti na fotografijama koje objavljujemo, a koje su nastale baš te večeri u vinariji na Kopaoniku. Jedino je ostalo nejasno gde je tada bio njen dečko Vlada Vuksanović. Biće da je ostao kod kuće da uči jer uskoro treba da polaže završne ispite na fakultetu u Solunu.