Vesti
Žuta štampa
ULAŽE U KARIJERU: Kaja Ostojić poput Britni Spirs!
19.02.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
ULAŽE U KARIJERU: Kaja Ostojić poput Britni Spirs!
Katarina Ostojić angažovala Litl Fila, koreografa koji je do sada radio s mnogim svetskim zvezdama, a to zadovoljstvo koštaće pevačicu najmanje 15.000 evra
Spremna za nove poduhvate.
Duet sa svetskom zvezdom Kregom Dejvidom Katarina Ostojić Kaja prvo će predstaviti u Srbiji! A da bi koreografija bila što spektakularnija, angažovala je čuvenog koreografa Litl Fila (Little Phill), koji je do sada radio s Britni Spirs, Marajom Keri, Džastinom Timberlejkom, Krisom Braunom.
Kako saznajemo, sam angažman košta čak 15.000 evra, a s obzirom na to da je Kaja naumila da ga dovede u Srbiju, sigurno postoje i dodatni troškovi. Inače, Litl Fil i dva plesača crnca, zajedno s našom pevačicom učestvovaće u njenom premijernom izvođenju dueta s Kregom Dejvidom sredinom marta u emisiji „VIP rum“. Poslednjih mesec dana Kaja je na rigoroznoj dijeti i svakodnevno trenira. Kada smo je pozvali, bila je u društvu svog budućeg supruga Džuniora Džeka, s kojim se, kaže, zajedno smeje natpisima pojedinih koji izmišljaju njihov raskid.
- Iako nije bilo u planu da se duet najpre izvede u Srbiji, ja sam želela prvo da ga predstavim svom narodu. Tačno je da sarađujem s Litl Filom, i mogu reći da su treninzi izuzetno naporni. Ovo je nešto što ranije nisam praktikovala, ali sada je sve podignuto na znatno viši nivo i nemam drugog izbora osim nego da se maksimalno posvetim tome - rekla je Kaja.