Vesti
Žuta štampa
Kristina Bekvalac: Ivanoviću, ti si s.ronja!
25.02.2013. 12:00
Izvor: Kurir
Kristina Bekvalac: Ivanoviću, ti si s.ronja!
Stilistkinja se iznervirala što je voditelj u svojoj emisiji pogrdno govorio o njenoj sestri Nataši, zbog čega ga je izvređala na Fejsbuku
Prekipelo joj.
Kristina Bekvalac žestoko je isprozivala Ivana Ivanovića na Fejsbuku. Poručila mu je da je seronja! Stilistkinji je svega preko glave jer voditelj iz emisije u emisiju pogrdno priča o njenoj sestri Nataši Bekvalac. Kap koja je prelila čašu bilo je pominjanje Nate u najgorem mogućem kontekstu u poslednjoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.
- Ivan Ivanović je jedan običan seronja... Baš preteruje - napisala je kreatorka na Fejsbuku.
Ivanović u svojim skečevima pevačicu predstavlja kao ženu lakog morala, a poslednjih nedelja Nata mu je prva na tapetu. Iako pop zvezda, za razliku od mnogih, nikad nije odgovorila na Ivanove prozivke, on je nastavio da je pominje u svakoj svojoj emisiji. Nata ni ovog puta nije reagovala, ali je zato Kristina odlučila da preko društvene mreže kaže Ivanoviću da je prevršio svaku meru.
- Sve što sam imala da kažem rekla sam na Fejsbuku. Ne želim da pričam na tu temu - rekla nam je Kristina.Zvali smo Ivana Ivanovića, ali njegova asistentkinja nam je rekla da on ne želi da komentariše izjave Kristine Bekvalac.