Vesti
Žuta štampa
SPOVEST LEPE LUKIĆ: Oteli me Ćenta i Ljuba Zemunac!
01.03.2013. 20:00
Izvor: Kurir
SPOVEST LEPE LUKIĆ: Oteli me Ćenta i Ljuba Zemunac!
Ljuba Zemunac i Ćenta su me gotovo oteli u Nemačkoj i poveči da pevam na svadbi nekog njihovog prijatelja, otvoreno je rekal pevačica
Kraljica narodne muzike Lepa Lukić na snimanju emisije "Goli život" kod Milomira Marića priznala je, da je osim što je omiljena među kolegama i u narodu, važila i za laficu u srpskom podzemlju.
"Ljuba Zemunac i Ćenta su me gotovo oteli u Nemačkoj i poveči da pevam na svadbi nekog njihovog prijatelja. Pevala sam sve što su tražili i na kraju su oni pritisli mladoženju da mi odmah isplati tih tri hiljade nemačkih maraka koliko je bilo dogovoreno", ispričala je Lepa Lukić.
Ponudili su joj prevoz do Hanovera, gde je pevačica trebalo da nastupa za doček Nove godine, a usput joj je Ljuba Zemunac uzeo pare, koje je prethodno dobila od mladoženje.
"Nije mi bilo svejedno. Ipak, sve se završilo kako treba. Oni su mene samo testirali i šalili se, jer su videli da mi je sve to novo", rekla je Lepa, koja je naglasila da je imala njihovu zaštitu i poštovanje.
Kada je reč o kartanju, pobeđivala je Tozovca, Miroslava Ilića, Tomu Zdravkovića, ali i Arkana, koji je umeo dostojanstveno da gubi i vraća svoje kockarske dugove.