Vesti
Žuta štampa
Skandal
Maja Nikolić: Nameštaljka na Beosongu
03.03.2013. 14:00
Izvor: Kurir
Maja Nikolić: Nameštaljka na Beosongu
Pevačica tvrdi da je već mesec dana poznato ko će pobediti, a publika smatra da je ceo festival dosadan i nezanimljiv
Smoriše za medalju!
Polufinale Beosonga završeno je izborom petoro finalista, ali odluka se mnogima nije svidela, pa se sumnja u nameštaljku.
U finale su prošli favoriti, a najnezadovoljnija odlukom publike bila je Maja Nikolić. Pevačica je ljuta kao ris pobegla u šminkernicu, ne želeći da razgovara s novinarima. Nakon što je popila čašu vode i smirila se, smogla je snage da im se obrati.
- Već mesec dana zna se ko će pobediti. Potpuno je nemoguće da ona koja je bila u „Farmi“ 90 dana s najviše glasova, Maja Odžaklijevska i Neša Galija uopšte ne uđu u finale sa onoliko fanova i sjajnom karijerom. Ove tri devojke iz „Prvog glasa“ su super i nisu ništa krive za ovo što se dešava, ali molim Srbiju da glasa za Dušana Svilara. Danas će verovatno izaći s lažnim listinzima. Lako je namestiti glasanje, a ja o tome pričam već dugo - rekla je Maja Nikolić.
I Maja Odžaklijevska je brzo napustila studio. Ni ostali nisu bili previše raspoloženi za ćaskanje.
Dosadno, nezanimljivo i jednolično bile su tri reči koje su se najčešće mogle pročitati na društvenim mrežama posle polufinala Beosonga, održanog u studiju RTS na Košutnjaku. Komentari su da su nastupi bili bez energije, a da su pesme uglavnom zvučale kao da su pisane za sahrane.
- Gledam RTS, nisam znao da je dan žalosti - napisao je voditelj Voja Nedeljković na svom Tviter profilu.