Vesti
Žuta štampa
Marija Karan: Uživala sam u zagrljaju Ivana Hercega
05.03.2013. 20:00
Izvor: Kurir
Marija Karan: Uživala sam u zagrljaju Ivana Hercega
Lepa glumica priznala da više voli crne muškarce i da su joj ljubavne scene uvek neprijatne
Glumica Marija Karan, o kojoj se pričalo da je u šemu sa bivšim Verenikom Milanom Popovićem, izjavila je da su za nju tračevi u stvari dobar marketning.
Beograđanka koja igra u hrvatskoj seriji "Larin izbor" nahvalila je kolege s kojima sarađuje, a posebno Ivana Hercega, sa kojim je imala i ljubavnu scenu. Glumica je priznala da je on divan čovek i kolega i da je uživala dok je radila s njim.
Lepa glumica je rekla da joj je teško da glumi ljubavne scene i da su one uvek neprijatne. Napomenula je da se uvek ostavi vremena da se partneri upoznaju, pa kad steknu poverenje jedno u drugog, radi se na takvim scenama.
Karanova je priznala da je ipak malo više privlače crni muškarci, jer su markantniji, a priznala je i da jedva čeka da se se ošiša na ćelavo zbog uloge.
Kada su je zapitali da li je zaljubljena i da li bi želela uskoro da formira porodicu, glumica je odgovorila: "Ja sam uvek zaljubljena, a porodica će doći sa vremenom i karijerom".
Marija je otkrila da je tajna njene vitke figure u svakodnevnoj vežbi.
"Trudim se svakodnevno, volim da vežbam i pazim šta jedem. Što više vežbam mogu sebi da priuštim više lepih i ukusnih jela", rekla je glumica.
Glumica je na pitanje Hot.hr da li bi se nekad poljubila sa ženom rekla da se zbog uloge već ljubila sa koleginicom u seriji "Budva na pjenu od mora".