Vesti
Žuta štampa
ODUŠEVIO: Željko Samardžić pevao u ime ljubavi
09.03.2013. 14:00
Izvor: Kurir
ODUŠEVIO: Željko Samardžić pevao u ime ljubavi
Legendarni pevač u petak veče briljirao na tradicionalnom koncertu povodom Dana žena u prepunoj Kombank areni
Oduševio.
Željko Samardžić u petak veče održao je spektakularan osmomartovski koncert u Kombank areni. Hala je bila tesna da primi sve ljubitelje ljubavnih pesama koje godinama prate njegovu uspešnu karijeru.
Koncert je otvorila Samardžićeva ćerka Minja u pratnji di-džeja, koja je na samom početku oduševila publiku muzičkim talentom, glasom i izgledom. Nakon toga Željko je prepoznatljivim stilom izašao na binu pevajući svoj novi singl „Zaustavite januar“, a onda je ženskom svetu čestitao praznik:
- Lepe moje dame, od sveg srca vam želim da vas sreća, zdravlje i lepota prate u životu, da vas muškarci vole, poštuju i paze. Srećan vam 8. mart! Krenuli smo veselo, pa hajde da tako i nastavimo!Usledili su gromoglasni aplauzi, a onda je otpevao „Kofer ljubavi“.
- Hvala lepo! Moram vam reći da je bio popriličan broj skeptičnih ljudi koji su mi govorili da ne radim Arenu jer je velika. Moje srce ovo želi i traži, znate šta sam rekao - živi bili, pa videli - obratio se Samardžić, a onda i zapevao istoimenu pesmu.
Specijalni gost bio je bend Aleksandra Milića Milija, Miligram, sa pevačem Alenom Ademovićem. Pošto su obradovali publiku, u duetu sa Željkom izveli su zajedničku pesmu „Zato kradem“, a potom i još dve svoje pesme.
Samardžić nije stajao, a nizali su se hitovi „Ljubavnik“, „Grlica“, „Slutim“, „Ohladi“ i drugi. Pored mnogobrojne publike, uživala je i Danica Drašković.