Vesti
Žuta štampa
Sandra Meljničenko dolazi sa ćerkom u Srbiju
11.03.2013. 20:00
Izvor: Press
Sandra Meljničenko dolazi sa ćerkom u Srbiju
Najbogatija Srpkinja i bivša članica grupe "Models" Sandra Meljničenko, koja je u braku sa ruskim milijarderom Andrejom Meljničenkom planira da dođe sa ćerkom Tarom u suprugom u Srbiju za prvomajske praznike.
Izvor koji je upućen u život bivše manekenke kaže da je Sandra bila pre dve godine u našoj zemlji, a da je odlučila da prvomajeske praznike da provede u rodnom gradu. Sandra će spojiti lepo i korisno, a u kući njene majke okupiće se najuža rodbina i prijatelji, koji žele da vide malu Taru.
Poznati par trebao da se zadrži u Beogradu oko nedelju dana, nakon čega će otići u Hrvatsku kod Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića. Tamo će boraviti nekoliko dana, a zatim putuju kod Andrejevih roditelja u Moskvu.
Da ne bi izazivala medijsku pažnju, Sandra se neće pojavljivati na javnim mestima i događajima. Za vreme borakva u Beogradu, poznati par biće smešten u njenom porodičnom stanu gde će ih obilaziti porodica i nauži prijatelji.
Dobroobavešten izvor kaže da Meljničenkovi pripremaju prvi rođendan svoje nalsednice na Azurnoj obali, 29.maja. Na rođendanu će se pojaviti slevne ličnosti iz svetskog džet seta, biznismeni, glumci, pevači, sa kojima se oni već godinma druže.