Vesti
Žuta štampa
Željko: Bolje kuvam od Jovane!
12.03.2013. 20:00
Izvor: Kurir
Željko: Bolje kuvam od Jovane!
U kuhinji se snalazim sjajno, bolji sam od Jovane. Nismo preterano oko šporeta, priznajem, ali volimo dobru i kvalitetnu hranu, otkrio je Željko
Željko Joksimović otkrio je da priprema novu verziju pesme "Ludak kao ja" koju planira da plasira u inostranstvu, ali i da je u kunjihi bolji od svoje supruge.
Pevač je otkrio da voli da kuva u slobodno vreme i da je u kuhinji čak bolji od svoje Jovane.
"U kuhinji se snalazim sjajno, bolji sam od Jovane. Nismo preterano oko šporeta, priznajem, ali volimo dobru i kvalitetnu hranu. Nisam strog zagovornik zdrave ishrane u pravom smislu te reči, ali mislim da je važno šta čovek jede".
"Pripremam novu verziju pesme “Ludak kao ja”, koju planiram da plasiram u inostranstvu, nešto malo drugačije nego što su aktuelne pesme kod nas". Za obnavljanje saradnje sa Leontinom zaslužna je njegova supruga Jovana, a da je to bio dobar potez pokazuje i više od milion pregleda na Jutjubu.
“Leontina i ja imamo mnogo zajedničkih kompozicija koje smo uradili u prošlosti i sve su danas jednako popularne. Ovo je novi početak naše saradnje za koju je zaslužna moja supruga Jovana”, kaže Željko.
Beosong i pobedu Mirne, Sare i Nevene Željko nije želeo da komentariše, a na pitanje da li smo talentovana nacija kaže da jesmo, ali da je potreban trud da bi slava potrajala.
"Jesmo talentovana nacija, za muziku i za druge stvari. Ipak, talenat je jedno, rad drugo, a život treće. Kada se takmičenja završe, bez obzira na rezultate, svako od tih mladih ljudi mora mnogo da radi kako bi opstao u svetu muzičkog biznisa.