Vesti
Žuta štampa
PREKRŠILA ZAKON: Marina Perazić ilegalno živi u Srbiji
14.03.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
PREKRŠILA ZAKON: Marina Perazić ilegalno živi u Srbiji
Perazićka platila kaznu od 9.000 dinara jer kao strani državljanin nije prijavila mesto boravka
Stigla kazna.
Marina Perazić kažnjena je s 9.000 dinara jer nije prijavila svoj boravak u Srbiji, što je kao strani državljanin imala obavezu. Njoj je pre dva dana sudija Prekršajnog suda u Novom Sadu izrekao sankciju, a hrvatska pevačica platila ju je na licu mesta.
- Dežurni sudija Prekršajnog suda u Novom Sadu oglasio je Marinu Perazić krivom zbog prekršaja dva člana Zakona o strancima. Ona nadležnom organu nije prijavila boravak u roku od 24 časa od dolaska u mesto boravišta. Nezakonito je boravila u Republici Srbiji od 18. septembra 2012. godine do 3. marta ove godine. Treba napomenuti da presuda još nije pravosnažna - rečeno nam je u novosadskom Prekršajnom sudu.
Podsetimo, Stevan Mrđan iz Novog Sada podneo je krivičnu prijavu protiv Marine Perazić zbog toga što mu pevačica, kako tvrdi, duguje više od 3.000 evra za neplaćenu kiriju. Mrđan je Perazićevu prijavio i pograničnoj policiji jer joj u poslednjih godinu dana, koliko mu nije plaćala kiriju, nije dozvoljavao da se kao stranac prijavi na toj adresi.
- Nadam se da će dotična sada shvatiti da nije u pravu i da će konačno izaći iz mog stana. Možda je mene mogla da prevari, ali državu neće. Drago mi je što je kažnjena i iskreno se nadam da će biti deportovana iz naše zemlje - kaže za Kurir Mrđan.
Marina vređala novinara Kurira
Marina Perazić nije htela ni da sasluša naše pitanje, nego nas je uputila na njenog advokata.
- Obratite se mom advokatu, dobićete dokumente, s vama ne razgovaram - rekla je Perazićeva.
Posle nekoliko minuta pozvala je novinara Kurira i bila veoma neprijatna.
- Ne znam ni ko ste, ni koliko imate godina. Takvu vrstu bezobrazluka nikada nisam doživela. Sram vas bilo što ste se usudili da se poigrate s 30 godina mog rada. Nevaspitani ste i loš novinar - histerisala je Marina