Vesti
Žuta štampa
POZAJMILA GLAS: Seka Aleksić postala zla Štrumpfeta
19.03.2013. 12:00
Izvor: kurir-info.rs
POZAJMILA GLAS: Seka Aleksić postala zla Štrumpfeta
Svetlana Aleksić pozajmila glas popularnoj plavuši u nastavku dugometražnog animiranog filma, i to kad ju je Gargamel pretvorio u crnokosu zlobnicu
U crtanom.
Svetlana Aleksić će pozajmiti glas zloj Štrumpfeti u nastavku dugometražnog 3D filma „Štrumpfovi 2“, čija se premijera očekuje polovinom ove godine. Naravno, folkerka će biti deo ekipe koja će sinhronizovati ovo ostvarenje na srpski jezik, a s oduševljenjem je prihvatila ulogu. Kako saznajemo, za ovaj posao uzela je samo 800 evra, jer je veliki fan serijala o malim plavim bićima.
Po legendi, Štrumpfetu je stvorio Gargamel da bi ušla u selo i uništila Štrumpfove. Bila je crnokosa, a onda ju je Veliki Štrumpf začarao, pa je postala plavuša i dobrica. Međutim, u novom filmu Gargamel uspeva da stvori nekoliko zloćudnih Štrumpfova, koje on naziva Nevaljalci. A onda shvata da oni ne mogu da mu pomognu u uništenju Štrumpfova, pa baca čini na Štrumpfetu. Ona ponovo postaje loša i u tom trenutku uleće Seka. Kosa je ponovo crna, a glas joj se menja.
- Seka je vatreni fan ovog crtanog filma još od detinjstva. Kada je snimljen prvi 3D film, bila je oduševljena. Sada joj se pružila prilika da i sama bude deo ekipe jedne tako velike priče - saznajemo od izvora bliskog pevačici.
U više navrata smo pokušali da se čujemo sa Sekom, ali nije odgovarala na naše pozive.