Vesti
Žuta štampa
Ništa Ekrem, Vendija ode u Veliki brat
29.03.2013. 20:00
Izvor: Kurir
Ništa Ekrem, Vendija ode u Veliki brat
Ako se pojavi u kući, biće veoma zanimljivo jer su Maja Nikolić i Venidi u sukobu, a folk pevačica bi mogla da ima još nekoliko meta
Vesna Vukelić Vendi umesto na Farmu po svemu sudeći ući će u kuću Velikog brata. Naime, Vukelićeva pregovara sa čelnicima VB i najverovatnije da će se uskoro pojaviti na vratima ovog rijalitija.
Ako se pojavi u Velikom bratu, biće veoma zanimljivo jer Maja Nikolić i Venidi u sukobu, a folk pevačica bi mogla da ima nekoliko meta u kući.
Vendi je i ranijem izdanju Farme pomutila mozak Ekremu, ali je sad veoma ljuta što je Ekrem spominje kao odbačenu i što joj je našao zamenu.
Ukućani "Velikog brata" juče su dobili zadatak u okviru Vlade Velikog brata i moraju da uđu u EU, a da bi uspeli moraju da neprestano pokreću vetrenjaču koja se nalazi u dvorištu.
"Da bi Vlada "Velikog brata" uspela, morate da se uvlačite zemljama Evropske unije, a posebno Holandiji. U okviru dnevnog zadatka, vetrenjača mora konstantno da bude u pokretu. Ukoliko duže od 30 sekundi vetrenjača ne radi, pali ste zadatak", pisalo je u pismu .
Danas se u kući Velikog brata održava Holandski dan i ukućani će raditi i jesti sve što i Holanđani.
Dok Vukelićeva intezivno pregovara sa produkcijom, kuću bi zbog nacionalističkih ispada mogle da napuste ava i Maja.