Vesti
Žuta štampa
ČUPANJE: Aneta nasrnula na Sindi
02.04.2013. 20:00
Izvor: Kurir
ČUPANJE: Aneta nasrnula na Sindi
Dok se odmarala u sobi sa Bobanom, Ivana je sasvim slučajno prebacila ruku na Anetin krevet, koja ju je uhvatila za ruku, zahtevajući da je skloni sa njenog dela
Čupanje u kući Velikog brata.
Naime, Ivana i Aneta su nastavile i danas da se koškaju, a modelsica se požalila Velikom bratu da joj je Makedonka napravila modricu.
Dok se odmarala u sobi sa Bobanom, Ivanan je sasvim slučajno prebacila ruku na Anetin krevet, koja ju je uhvatila za ruku, zahtevajući da je skloni sa njenog dela.
Modelsica se istrčala iz sobe i požalila se da ju je Aneta cimala za ruku.
"Skinem ovu ženu s vrata, ostala mi je i modrica. Ne obraćam joj se uopšte, a ona me dira", požalila se Velikom bratu.
"Ponaša se kao prostakuša, non stop me vređe i napada me i ne znam u čemu je problem. Ne mogu da pričam s njom i ne želim kada se tako ponaša", jadala se Velikom bratu, koji joj je rekao da je ikulira.
"Ajde mrš odavde", obratila joj se Aneta kada je modelsica izašla iz ispovedaonice i poprskala je vodom.
"Hoćeš da mi se skineš, budalo debela jedna!, uzvratila je manekenka.
Svađa se nastavila kasnije i u sobi, gde su bili skoro svi ukućani. Modelsica je tada zamolila Bobana da kaže "prostakuši" da joj se više ne obraća. Boban je dao predlog da niko više ne leži na Anetin krevet. A Slavko se nadovezao da u njegov krevet može bilo ko da sedne sem Maja. Pevačica je odmah odreagovala da će kada izađe da kleči zbog te izjave i da će ga nauči kako se poštuje žena.