Vesti
Žuta štampa
Aca Lukas: Georgieve, ti si retard!
07.04.2013. 14:00
Izvor: Kurir
Aca Lukas: Georgieve, ti si retard!
Popularnog folkera uvredilo to što je Georgiev na Tviteru sa pratiocem komentarisao da Aca ne pere kosu i poručuje da nema vremena da se bakće s kojekakvim debilima
Nikome ne ostaje dužan.
Acu Lukasa je uvredilo to što je Vlado Georgiev na Tviter postavio njihovu zajedničku fotku, na kojoj pokazuje prstom na folkerovu frizuru i to što je na poruku jednog svog pratioca: „Aco Lukasu, ako ikada vidiš ovo, pls, operi kosu“, poručio: „Vidio je tvit, ja mu pokazao.“
- Nemam Tviter da ne bih morao da odgovaram na pitanja retarda i debila koji nemaju druga posla nego da sede za kompjuterom i da pljuju po uspešnim ljudima. Očigledno da ga imaju oni kojima to nije problem. Naravno, kakav tviteraš, takav i pratilac - kaže Aca.
On veli da je pranje kose najmanji problem i Vladi nudi izazov, u koji je apsolutno siguran da će dobiti.
- Perem kosu redovno, zašto bi mi to bio problem?! Ali kad smo već kod pranja kose, ako moj drug Vlada hoće, možemo da se dogovorimo da od danas i jedan i drugi ne peremo kosu, ja do svog, a on do svog prvog velikog rasprodatog koncerta, pa ćemo onda da vidimo ko će prvi oprati kosu i da li će je neko ikada oprati. Naravno, ne računamo besplatne zabave po trgovima, nego ozbiljne koncerte.
Očigledno je moj prijatelj hteo da bude malo vickast i duhovit, ali mu to nije jača strana. Evo, da probam i ja malo da se našalim, mada u ovoj mojoj šali ima poprilično mnogo istine - naglašava Lukas.