Vesti
Žuta štampa
STIŽE U SRBIJU: Brosnan dovodi unuku princeze Jelisavete
08.04.2013. 20:00
Izvor: Kurir
STIŽE U SRBIJU: Brosnan dovodi unuku princeze Jelisavete
Indija Oksenberg ima 22 godine i najstarija je ćerka Katarine Oksenberg
Snimanje akcije „Three Days To Kill" s Pirsom Brosnanom i Kevinom Kostnerom počinje u Šimanovcima 1. maja. Deo ekipe je i Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević.
Oksenberg ima 22 godine i najstarija je ćerka Katarine Oksenberg. Do sada je igrala u nekoliko dečjih filmova i pozajmljivala glas za video-igru, a pojavljivala se i u seriji „Oženio sam princezu“, u kojoj je bila njena cela porodica, uključujući očuha Kaspera van Dina. Indija je trenutno u vezi s Hadsonom Frankonijem, sinom Dejvida Frankonija, scenariste filma "Gladijator". Sada je mlada glumica dobila angažman u akciji „Three Days To Kill“.
Lik Beson će opet dovesti veliku produkciju u Srbiju. Ovog puta reditelj Džozef Mekginti Nikol ("Čarlijevi anđeli" i "Terminator: Spasenje") snimaće s Kevinom Kostnerom i Pirsom Brosnanom u Šimanovcima priču o tajnom agentu koji je smrtno bolestan.
Kostner, koji tumači glavnog lika, agent je u penziji, ali odlučuje da obavi još jedan zadatak koji će mu omogućiti da dođe u posed eksperimentalnog leka koji bi trebalo da mu spase život. Međutim, sve kreće po zlu jer lek ima negativne efekte: izaziva halucinacije i narkolepsiju.
Na listi glumaca koji dolaze u Srbiju su i Hejli Stejnfild, mlada holivudska nada koja se proslavila igrajući u „True Grit“ uz Meta Dejmona i Džoša Brolina. Glavna cica u film pak biće zanosna Amber Herd.